Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Сватбена координация

   Планира ли сте всичко сами, помислили сте за всеки детайл, насладили сте се на всеки един момент от подготовката на Вашия специален ден, но сватбата наближава и във Вас се пораждат някои въпроси:

  • Да не сте пропуснали нещо важно?
  • На кого да възложите онези малки, но задължителни задачи – да се занесът нещата в ритуалния дом, в църквата всичко да е на време, за ресторанта – да се поставят настанителните картички и подаръчетата....а и да не забравите двете питки?
  • Успяхте ли да проверите дали всички от екипа Ви – фотограф, оператор и дисководещ са запознати с всички подробности от плана за Вашия ден?
  • Дали няма да изникне нещо непредвидено в самия ден.

   За да си спестите всички тези въпроси и да се насладите пълноценно на Вашия специален ден си осигурете съдействието на професионалист.

   Заедно ще изготвим сватбен сценарии, за да сте сигурни, че нищо не сте пропуснали.

   Ще изготвим сценарии за всички подизпълнители – фотограф, оператор, дисководещ.

   При изявено желание ще се срещнем с Вашите шафери, кумове и родители, за да ги запознаем с протичането на сватбения ден според  Вашия сценарии и по-специално с техните конкретни задължения, като официални лица на събитието.

   Ще се погрижим всички аксесоари да достигнат до ритуален дом, църква и ресторант, както и да Ви ги върнем, за да ги съхраните като скъп спомен.

   Ще бъдем до Вас и Вашите гости, за да сте сигурни, че всичко ще мине по план, а ако все пак възникне непредвидена ситуация ще реагираме бързо и професионално.

  Стойността на услугата "Сватбена координация" е 160лв. и влкючва: изготвяне на сватбен сценарии, изготвяне на сценарии и координация на подизпълнителите, координация и логистика в сватбения ден от взимане на булката до напускане на ресторанта.

.