Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Организация на кръщене


   Тайнството „Свето Кръщение” се извършва само веднъж и е неповторимо като раждането на човека.
   Кръщенето е първото тайнство, което приобщава към християнството. Особено важен е изборът на този, който ще въведе новия християнин във вярата. Той става негов духовен баща. Заедно с родителите той се грижи за кръщелника си и го напътства в праведен живот. Кръстникът подарява на кръщелника си малко златно или сребърно кръстче, което се освещава по време на ритуала и се носи цял живот като символ на Христова вяра.

 Организацията на кръщене включва:

• Срещи за уточняване на всички подробности и детайли по предстоящото кръщене.
• Консултация и съдействие при избор на черква за ритуала и място за провеждане на тържеството, както и на подходяща дата за кръщене.
Обсъждане на визия за украса за кръщене.
   Консултантска агенция Д и Д е специализирана в цялостното и тематично разработване на Вашето кръщене и специалисти от фирмата осигуряват реализацията му.
• Консултация при избор на
аксесоари за кръщене – покани, подаръчета за гости за кръщене, свещ за кръщене, комплекти за църква, кърпа за кръщене, обувки и дрехи, кутийка за коса, кутия за кръщене и кошница за подаръци, украса на църква, украса на ресторант.
   Нашият екип е първия, който предложи в България специализирани аксесоари за кръщене и към настоящия момент сме основен вносител на аксесоари от Гърция, както и разработихме широка гама собствени серии.
• Асистиране при подбор на екип, който ще работи за Вас – аниматор, оператор, фотограф, DJ и др.

• Консултация при избор на меню за кръщенето на Вашето дете.
• Среща и консултация за задълженията на кръстника и родителите.

• Координация на църковната церемония и протичането на кръщенето в ресторанта.


   Стойността на предложения пакет - кръщене е 150 лв., като в цената е включена координация и организация на кръщенето от сключване на договора до напускането на ресторанта, както и присъствието на консултант на тържеството.

.