Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Сватба - аксесоари и украса

   Сватбеният ден не случайно е един от най-важните дни в живота на човек. Това е официалният акт на признаване на една двойка в обществото, празник на любовта и доверието между двама души, ден на мечти и надежди за едно красиво съвместно бъдеще.

   Израз на всички красиви емоции и надежди са ритуалите, с които двамата се вричат един на друг, както и сватбените аксесоари, които се използват – две вързани ритуални чаши; двете свещи; един църковен бокал, символ на двама души, които се превръщат в едно цяло; хвърлянките с пожелание за плодовитост и успех; питата с мед за захранването; сватбените подаръци за гости, с които се даряват гостите; сладките, с които се черпят всички, за да е сладък живота на младите и т.н.

   За да остане един незабравим спомен за Вас и Вашите гости, всеки един детайл от сватбения ден следва да бъде част от една цялостна изградена и завършена визия – симфония от цветове и детайли, пренасящи всички участници във Вашия вълшебен свят на любов и щастие.

   С поканите за сватба известявате гостите си за предстоящото радостно събитие и със стила на поканата ги подготвяте за това, което могат да очакват – модерно парти, ретро събитие, официален прием. А в сватбения ден с помощта на цветната украса и декоративните елементи пренасяте всички във Вашия свят – такъв, какъвто сте си го представяли: модерен, ретро, официален, червено-бял, розово-кафяв, царствено лилав, свежо син... В края на този невероятен ден изпратете гостите си с дар – сватбен подарък за гости, мил спомен от всичко изживяно, нещо мъничко, което ще ги връща в спомените назад.

   Най-важното обаче е Вие – булката и младоженецът, геройте, в тази приказка да изживеете пълноценно всяка минута от най-специалният Ви ден! За да сте планирали всичко, да сте сигурни, че е идеално и най-вече да сте спокойни се доверете на професионалистите. Ние ще се погрижим за всеки детайл – на Вас оставяме да се насладите на удоволствието.

 

Булчински букет

Сватбени подаръци за гости

Сватбена украса

.