Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Предлагаме отделни аксесоари за кръщене до цялостна организация и грижа за Вашето тържество.

Аксесоари за кръщене – плътни или олекотени свещи за кръщене, украса на църква и ресторант, подаръци за гости, комплект за кръщене, кърпа за кръщене, комплект за църква, кутийка за коса, елей, кърпа за свещеника, кутийка за кръстче, кутия или кошница за дрехите и покани.

Свещи за кръщене - предлагаме два вида свещи за кръщене – плътни свещи (изцяло горивни) и олекотени свещи (с горивна част 25см). От плътните свещи за кръщене най-предпочитаният модел са тези, с височина 35см в бял, розов или син цвят, които са леки и удобни за държане в ръка. Плътни свещи се предлагат и с дължина 45см и 70см. Олекотените свещи са с 80см височина и 4,5см диаметър, както и с 120см височина и 5,5см диаметър. Украсата на свещите за кръщене варира от семпла с панделки и дантела до богата с пола от тюл, сатен или дантела допълнена с разнообразни декоративни елементи.

Подаръци за гости за кръщене - могат да се предвидят за всеки гост на кръщенето или на семейство. Особено атрактивно е да подарите на мъжете и жените различни подаръци за гости за кръщене. Независимо дали ще се спрете на един или два различни подаръка децата, които сте поканили на Вашето тържество определено ще запомнят жеста, ако за тях приготвите специални детски подаръци. Когато поръчвате Вашите подаръци за гости за кръщене не забравяйте да преброите и себе си и кръстниците. За да останат спомен точно от кръщенето на Вашето дете е добре подаръците за гости за кръщене да бъдат надписани. Върху самите тях, с поставена допълнително панделка или върху кутийката в която е поставен подаръка за кръщене избора е Ваш. Най-често подаръците се надписват с името на детето и датата на кръщенето.

Украса за кръщене  украсата в деня на кръщенето създава една неповторима и празнична атмосфера. Традиционно украсата за кръщене включва украса на купел, най-често с комбинация от бял тюл, панделки и цветя, разположени на отделни букети или плътно. Стойките с цветни аранжировки са прекрасно допълнение към украсата за кръщене на купела и изграждат цялостната визия на празника.    

Организация на кръщене – предлагаме координация и организация на кръщенето от сключване на договора до напускането на ресторанта, както и присъствието на консултант на тържеството.

Сватбени аксесоари – сватбените аксесоари остават траен спомен на младото семейство през годините и непрестанно напомнят за един изключителен ден – Вашата сватба. Нашите декоратори ще изработят Вашите индивидуални сватбени аксесоари в обща симфония с цялостната сватбена украса. 

Сватбена украса  сватбена украса с цветя, балони, свещи, тюл, органза или перли, кристален блясък или цветна феерия – Вие избирате. Нашите дизайнери, флорални декоратори и балонни аранжори са готови да изпълнят Вашите мечти, да съдействат с идеи, да реализират перфектния сватбен ден и перфектната сватбена украса. Декорация в дома на булката, ритуален дом, църква, специална декорация на изнесен ритуал, коктейл за добре дошли, украса на ресторанта, както и възможност за специална декорация на младоженски апартамент. Всяка една част от декорацията на този специален ден ще бъде създадена, така че да е част от едно цяло, пряко отразяваща Вашата индивидуалност. 

Сватбена организация – покани, листа с гости и координирането им, настаняване и програма, изготвяне на сватбен сценарии, избор на тоалети и аксесоари, декорация и аранжиране, цялостно координиране на сватбения ден.

Сватбена координация – ако сте планирали всичко сами, но искате да сте убедени в перфектното протичане на сватбения ден, ние Ви предлагаме изготвяне на сватбен сценарии и цялостна координация в сватбения ден.

Организиране на рожденни дни, годишнини и лични празници.

.