Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Кърпи за кръщене

По-голямо разнообразие от кърпи за кръщене може да намерите в раздел "галерия Кръщене".

Комплектите за кръщене се състоят от кърпа за кръщене, чаршафче (миро) и кръщелно бельо. Кърпите за кръщене са изработени от фин памук, като всяка една от тях е бродирана с актуален детски мотив. Бельото в комплекта се състои от три части: горна част (фино дамско бюстие или мъжко потниче); долна част (дамски килоти или мъжки боксери) и шапчица. При кръщението детето се поема с чаршафчето и кърпата, като след това чаршафчето не се пере и се пази за спомен, а кърпата може да се използва. Стойността на комплекта е 106,00 лв. 

 

   Кърпите за кръщене могат да бъдат персонализирани, като се бродират името на детето и датата на кръщенето. За изработка на бодирана кърпа за кръщене са необходими пет работни дни и цената на комплекта с включена бродерия на кърпата и чаршафчето е 148.00лв.

   Бродирани кърпи за кръщене с името на детето и датата на кръщенето са с цена 75.00лв. Размер 140/70см.

   Универсални кръщелни кърпи изработени от 100% памук, размер 140/70см и бродирани с ангелчета или кръст са на цена 39,00 лева. Така предлаганите кръщелни хавлии могат да са в синьо, розово, златно или сребърно.

   Предлагаме специализирани кърпи за кръщене, изработени от 100% памук, в бяло и екрю с изящни детски бродирани мотиви в синьо и розово. Мотивите бродирани върху кърпата следват както актуалните модни тенденции за сезона - през лятото предпочитаните теми са море, лодка, котва, пират, така и класическите декоративни елементи – принц/принцеса, фея, обувки, пеперуди. Предлагаме и персонализирани кърпи за кръщене бродирани с името на детето и датата на кръщенето. 

   Свещеника, който извършва кръщението също се дарява с кърпа и сапун, за ритуалното измиване на ръцете. Предлагат се готови комплекти за църква включващи кърпа за свещеника, сапун и ароматен елей, които могат да бъдат избрани в цветовата гама на цялото кръщене и да носят неговите декоративни елементи. Към така подготвения комплект за църква се добавят червено вино и мед поставени в стилно украсена кошница.

.