Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Кутия за кръщене

   Обемна кутия за кръщене побираща всички необходими дрехи и аксесоари в деня на кръщенето. Декорирана изцяло в стила на Вашето събитие.

Цена: 58,00 лева

   Обемна кутия за аксесоари побираща всичко необходимо в деня на кръщенето. Украсата на кутията е изработена изцяло в стила на Вашето събитие.

Цена: 58,00 лева

   Обемна кошница за кръщене побираща всички необходими дрехи и аксесоари в деня на кръщенето.

Цена: 65,00 лева

   Обемна кошница за кръщене побираща всички необходими дрехи и аксесоари в деня на кръщенето. Украсата е изцяло в стила на Вашето събитие.

Цена: 65,00 лева

 1.Комплект кутии за кръщене включващ голяма кутия, канапе (за дрехи и аксесоари), малка кутия (за елей, сапун и кърпа за свещеника) и ръстомер (може да се използва, като украса на свеща за кръщене). Кутиите за кръщене са идеално допълнение на детската стая. Цена: 290,00 лева

 2. Кутия за кръщене диван, побира всичко необходимо в деня на кръщенето и отлично допълва интериора на детската стая. Кутията диван е покрит с фин плюш. Цена: 190,00 лева

 1. Комплект дървени кутии за кръщене с релефна морска декорация, включващ голяма кутия за дрехите и аксесоарите и малка кутия за елей, сапун и кърпа за свещеника. Цена: 115,00 лева

 2. Дървена кутия за кръщене, тип скрин с цветна декорация. Цена: 115,00 лева

   В кутията за кръщене се разполагат всички необходими аксесоари за кръщене: кърпа за кръщене, подаръци за гости за кръщене, дрехи, обувки, кутийка за коса, комплект за църква. 

   Предлагат се оригинални и атрактивни кутии за кръщене, които остават траен спомен от този прекрасен празник. Кутия за кръщене табуретка или кутия за кръщене диван са чудесно допълнение към интериора на детската стая, кутия дървено конче-люлка в екрю или розово се превръщат в любима играчка, която  издава реални звуци и пее. Кутия за кръщене - мечета и кожените чанти са перфектни, в които Вашето дете с удоволствие ще подрежда играчките си.

.