Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Украса на ресторант за кръщене

   Всяка една цялостна украса на ресторант за кръщене изисква различни по обем и вид цветя, балони, декоративни елементи и детайли. Предоставяме Ви снимки от наши украси на ресторант за кръщене, като при изявено желание ще обсъдим Вашите конкретни желания. По-голямо разнообразие от украса на ресторант за кръщене можете да видите в раздел "галерия Кръщене".

 

 

 

 

 

   При украсата на ресторант за кръщене една от най-важните части е официалната маса. Цветните аранжировки на масата следва да се съобразят с нейната форма и големина. На по-дългите маси често се поставя една централна аранжировка и две в двата противоположни края на масата. Висока украса е желателно да се избягва, тъй като закрива официалните лица. От плота на масата надолу няма никакви ограничения при украсата на ресторант за кръщене за официална маса.

  Вашите гости ще виждат най-често украсата на масите за гости. Ето защо това е и мястото, в което трябва да вложите цялата си креативност, за да създадете усещането за един незабравим и специален ден. Формата на масите в ресторанта е определящ за вида, формата и големината на аранжировките. Не забравяйте, че украсата на ресторанта за кръщене е много важна част от тържеството Ви, но чисто пространствено тя в никакъв случай не трябва да създава дискомфорт както на гостите Ви, така и на поднасянето на избраното меню. 

  Цветя, балони, панделки, тюл и дантела са елементите превръщащи избрания ресторант за кръщене във Вашия ресторант за кръщене изпълнен с изисканост и стил. Пъстър и цветен с много балони; с цветни аранжировки и детски детайли – камъчета, бонбони или близалки; строго официален, изискан и стилен с цветни аранжировки в един цвят или класическа двуцветна комбинация... и всичко това допълнено с Вашата индивидуалност.

.