Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Какво е необходимо за кръщенето на Вашето дете?

 

Свещи за кръщене:                                

   Предлагаме два вида свещи за кръщене – плътни свещи (изцяло горивни) и олекотени свещи (с горивна част 25см). От плътните свещи за кръщене най-предпочитаният модел са тези, с височина 35см в бял, розов или син цвят, които са леки и удобни за държане в ръка. Плътни свещи се предлагат и с дължина 45см и 70см. Олекотените свещи са с 80см височина и 4,5см диаметър, както и с 120см височина и 5,5см диаметър. Украсата на свещите за кръщене варира от семпла с панделки и дантела до богата с пола от тюл, сатен или дантела допълнена с разнообразни декоративни елементи.

Украса за кръщене:                               

   Украсата в деня на кръщенето създава една неповторима и празнична атмосфера. Традиционно украсата за кръщене включва украса на купел, най-често с комбунация от бял тюл, панделки и цветя, разположени на отделни букети или плътно. Стойките с цветни аранжировки са прекрасно допълнение към украсата за кръщене на купела и изграждат цялостната визия на празника.

Подаръци за гости за кръщене:            

   Подаръците за гости за кръщене могат да се предвидят за всеки гост на кръщенето или на семейство. Особено атрактвно е да подарите на мъжете и жените различни подаръци за гости. Независимо дали ще се спрете на един или два различни подаръка децата, които сте поканили на Вашето тържество определено ще запомнят жеста, ако за тях приготвите специални детски подаръци. Когато поръчвате Вашите подаръци за гости за кръщене не забравяйте да преброите и себе си и кръстниците. За да останат спомен точно от кръщенето на Вашето дете е добре подаръците за кръщене да бъдат надписани. Върху самите тях, с поставена допълнително панделка или върху кутийката, в която е поставен подаръка за кръщене - избора е Ваш. Най-често подаръците се надписват с името на детето и датата на кръщенето.

Кърпи за кръщене:                                 

   Предлагаме специализирани кърпи за кръщене, изработени от 100% памук, в бяло и екрю с изящни детски бродирани мотиви в синьо и розово. Мотивите бродирани върху кърпата следват, както актуалните модни тенденции за сезона - през лятото предпочитаните теми са море, лодка, котва, пират, така и класическите декоративни елементи – принц/принцеса, фея, обувки, пеперуди. Предлагаме и персонализирани кърпи за кръщене бродирани с името на детето и датата на кръщенето. 

Комплекти за църква за кръщене:       

   Свещеника, който извършва кръщението се дарява с кърпа и сапун за така нареченото ритуално измиване на ръцете. Предлагаме комплекти за църква (дар за храма) с кърпа за свещеника, кутийка със сапун, червено вино, мед, кутийка за коса и кутийка за кръстче, които се изработват в цветовата гама на кръщенето и носят неговите декоративни елементи. Така подготвения комплект за кръщене може да се постави в стилно декорирана кошница.

Украса на ресторант за кръщене:       

   Цветя, балони, панделки, тюл и дантела са елементите превръщащи избрания ресторант за кръщене във Вашия ресторант за кръщене изпълнен с изисканост и стил. Пъстър и цветен с много балони; с цветни аранжировки и детски детайли – камъчета, бонбони или близалки; строго официален, изискан и стилен с цветни аранжировки в един цвят или класическа двуцветна комбинация... и всичко това допълнено с Вашата индивидуалност.

.