Начало

Кръщене

Галерия Кръщене

Сватба

Галерия Сватба

Услуги

Контакт

 

Булчински букети:

   Булчинския букет е най-важния аксесоар на всяка булка. Той изгражда и допълва визията и, като дискретно загатва темата и цветовата гама на сватбеното тържество. Булчинския букет е неизменна част от всеки един ритуал, присъства на всяка снимка – това безспорно е един от детайлите, който забелязва всеки гост. Кръгъл, издължен или падащ букет, на стойка или ръчно вързан, помандер или в кошница за градинско парти. Булчинския букет може ефектно да бъде допълнен от кристали, перли, пеперудки или панделки, да бъде обгърнат от тюл или нежна органза, така че да пасне идеално на всеки елемент от Вашето сватбено тържество.

Сватбени подаръци за гости:

   Всеки гост на сватбеното тържество получава  дар - сватбен подарък за гости, като спомен от Вашия празник. Сватбения подарък за гости трябва да носи духа и стила на празника Ви. От класически бонбониери в органза или в плетена на една кука кутийка-сърце, през керамични бижутерни кутийки или прекрасни рози в кутийка до елегантни стъклени фигурки – пъстри бонбонки, телефонче или саксия с рози. Разнообразете сватбените подаръци за гости като подарите на дамите и на господата различни подаръци, но в еднакъв стил – китари за господата и цветенца от метал и мъниста за дамите, телефонче за господата и саксия с рози за дамите... 

Сватбена украса:

   Сватбена украса с цветя, балони, свещи, тюл, органза или перли, кристален блясък или цветна феерия – Вие избирате. Нашите дизайнери, флорални декоратори и балонни аранжори са готови да изпълнят Вашите мечти, да съдействат с идеи, да реализират перфектния сватбен ден и перфектната сватбена украса. Декорация в дома на булката, ритуален дом, църква, специална декорация на изнесен ритуал, коктейл за добре дошли, украса на ресторанта, както и възможност за специална декорация на младоженски апартамент. Всяка една част от декорацията на този специален ден ще бъде създадена, така че да е част от едно цяло, пряко отразяваща Вашата индивидуалност. 

Украса на сватбен автомобил:

   Най-предпочитаната украса на сватбен автомобил е цветната аранжировка, която отразява темата на сватбеното тържество, повтаря мотиви на булчинския букет или допълва цветовата гама на цялото събитие. Формата и вида на украсата на сватбения автомобил е въпрос на предпочитание – от класическите елипса и кръг, до нестандартните форми като сърце, халки, две преплетени сърца и т.н. Всички цветни аранжировки се изработват върху специални стойки, подходящи за автомобил и се закрепват посредством вакуум или воали, така че гарантират сигурност, както за самата аранжировка, така и за автомобила. 

Сватбени аксесоари:

   В кошница кумата поставя своите късметчета, малки кошнички с цветя все по-често допълват визията на шаферките, сватбените подаръци за гости най-често се поставят в голям украсен панер, халките в ритуалния дом и църквата се разполагат върху ефирна възглавничка от органза и сатен... Всички тези сватбени аксесоари остават траен спомен на младото семейство през годините и непрестанно напомнят за един изключителен ден – Вашата сватба. Нашите декоратори ще изработят Вашите индивидуални сватбени аксесоари в обща симфония с цялостната сватбена украса.

.